Trainingen

Judo voor kinderen

Ben je 4 jaar of ouder en wil je graag weten wat judo is? Kom dan eens meedoen!

Iedereen kan gratis 2 proeflessen meedoen op de onderstaande trainingstijden. Dan weet je wat judo is en of je het leuk vindt. Je hebt tijdens de kennismakingslessen geen aparte kleding nodig. Een lange sportbroek en t-shirt is voldoende.

Op de vrijdag geeft Gerrie Theunissen de volgende 2 groepslessen:

  • Nieuwe kinderen t/m 8 jaar starten in de groep van 16:00 tot 17.00 uur;
  • En er is een groep van kinderen vanaf 9 jaar van 17.00 tot 18.00 uur.

Na enkele lessen gevolgd te hebben bekijkt Gerrie in welke groep het kind het beste geplaatst kan worden.

Extra (wedstrijd)training

Op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur vindt er (wedstrijd)training plaats onder leiding van Bram Weijers. Deze training is voor alle judoka’s toegankelijk en – naast de training op vrijdag – een extra training om judogrepen en -technieken zich meer eigen te maken.

judo vereniging Groesbeek TYrainingen

Trainingslocatie

Alle lessen worden gegeven op Sportpark Zuid, (sportzaal van de Treffers), Nijerf 1 in Groesbeek.

Tijdens de trainingen en kijklessen is het niet toegestaan de zaal met schoenen te betreden. Sportschoenen die alleen in sportruimtes worden gebruikt zijn wel toegestaan.

Onze trainers

gerrie-theunissen

Gerrie Theunissen
Trainer

Gerrie is geboren in Nijmegen op 25 augustus 1960. Op achtjarige leeftijd maakte hij voor het eerst kennis met de judosport.

In april 1970 begon Gerrie te judoën bij de Judoschool van Cor v.d. Pool. In die tijd liepen in deze judoschool diverse nationale en internationale kampioenen rond. Vanaf zijn dertiende jaar werd het echt serieus en trainde Gerrie vier tot vijf keer per week, vanaf zijn vijftiende werd dit zelfs zo’n tien keer per week.

In november 1975 behaalde hij zijn eerste nationale titel; kampioen 14/15 jarigen in de klasse +62 kg. In 1977, na het behalen van zij MAVO-diploma, ging Gerrie volledig verder met zijn judotraining en het geven van judoles.

judo trainer Bram

Bram Weijers
Trainer

Mijn naam is Bram Wijers, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van de lerarenopleiding voor het basisonderwijs.

Ik vind het erg leuk om kinderen nieuwe dingen te leren, daarom geef ik al meer dan drie jaar judoles.

Ik judo zelf al 16 jaar en heb de bruine band. Mijn favoriete worp is de Harai goshi.